Wie we zijn

Achter de Website Werkplaats zitten Nik Boersma en Door de Flines.
Ik (Door) bedenk de structuur van de content, doe beeldredactie en schrijf de teksten. Je gedachten en ondernemersambities zet ik om in woorden, zodat de lezer begrijpt: Ja, precies, dat is wat ik zoek! En ik (Nik) doe het bouwen van de websites en alles wat daarmee samenhangt: de techniek, het onderhoud en jouw training om een aantal dingen zelf te kunnen. Ik begrijp hoe de technische kant van de machine werkt en kan je daarin trainen, ondersteunen of helemaal ontzorgen. Wat jij wilt.

websitewerkplaats-website-ondersteuning-ondernemers-door-nik

Nik Boersma

Door over Nik

Nik is sinds 2015 actief als trainer en websitebouwer met zijn bedrijf Zichtbaar Online. Hij woont met veel plezier in Amsterdam-ZO, vlakbij een van de grote straatmarkten. Een enkele keer kan je dat horen als je met hem in een Zoom gesprek zit. Hij is dol op rust aan zijn hoofd en op Mexico. Hij heeft voor grote organisaties gewerkt. Focus in zijn werk ligt al jaren op de IT en het bouwen en onderhoud van websites. Hij weet waar Google van houdt – ook al zijn veel zoekalgoritmes hartstikke geheim. Nik kan je desondanks enorm helpen met je vindbaarheid. Met Zichtbaar Online heeft hij een paar honderd startende ondernemers geholpen om de eerste stappen te zetten op weg naar de eigen website. Waar Nik in excelleert is helder uitleggen. Hij kan alles wat er nodig is voor een technisch goede website duidelijk maken en voor iedereen heel logisch maken.

websitewerkplaats-website-ondersteuning-ondernemers-keukentafelgesprekken-nik-boersma

– Nik Boersma

Door de Flines

Nik over Door

Door is sinds 2013 actief als schrijfcoach, editor en ghostwriter met haar bedrijf Flindor. Ze woont en werkt in Amstelveen-Noord en helpt allerhande mensen die teksten nodig hebben, van website, via compleet boek tot nieuwsbrief. Zij wandelt graag en heeft op de meubelmakersopleiding geleerd zwaluwstaartverbindingen te maken.
Het vak van Door is het verwoorden van je ondernemersboodschap. Ze stelt vragen om dingen duidelijk te krijgen: over wat je doet en waarom je dat leuk vindt. Ze komt tot de kern van wat je doet en voor wie, in zinnen die soepel, duidelijk en lekker leesbaar zijn.
Door levert vakmanschap met creativiteit en humor. Ze kneedt, hamert en zwaluwstaart totdat er een samenhangende boodschap staat, waar ook zoekmachines van houden. Zodat je website goed vindbaar is en je meer bezoekers op je website krijgt.

websitewerkplaats-website-ondersteuning-ondernemers-keukentafelgesprekken-door-de-flines

– Door de Flines

Wat hebben Nik en Door gemeen?

We hebben gemeen dat we min of meer per ongeluk ondernemer zijn geworden. We zijn allebei enigszins introvert, terwijl we in klein gezelschap enorm genieten van gesprekken over ons vak. Het ondernemerschap moesten we onszelf door de jaren heen met enige moeite eigen maken.
En net als bij de docent wiskunde die zelf moeite met dat vak had: we kunnen goed uitleggen. Of vragen stellen aan iemand die met ondernemersvaardigheden worstelt. We snappen de dilemma’s en de twijfels en we kunnen vroeg signaleren als een cliënt dreigt te verdwalen. We hebben vrijwel alle problemen zelf ook doorleefd.

websitewerkplaats-website-ondersteuning-ondernemers-door-nik