Website Helpdesk

Vragen over je website? Bij de Website Helpdesk helpen we je graag vooruit.
We zijn gespecialiseerd in WordPress en Divi maar we kunnen je ook helpen als je website op een andere manier is gebouwd.

Wil je een onderhoudsabonnement? Bel of mail ons.

De Website Helpdesk helpt je jouw concrete vragen inzichtelijk en snel te beantwoorden. We reageren binnen 24 uur.

websitewerkplaats-website-ondersteuning-ondernemers-wordpress-helpdesk

Zo werkt de website helpdesk

u

Stel je vraag, we helpen je direct

Je hebt een of meer vragen. Heel concrete vragen als: Een plug-in doet moeilijk. Een licentie code moet worden verlengd. Het thema loopt vast, help! Het menu is niet meer up-to-date, hoe maak ik dat in orde? Komt alle email nog wel in de juiste in-box terecht? Ik zoek de juiste plugin voor wat ik wil, hoe begin ik met een webshop. Hoe gebruik ik Google Analytics en hoe maak ik mijn website goed vindbaar?

Of je vragen zijn wat vager, bijvoorbeeld je website is door iemand anders gebouwd en je wilt leren hoe je zelf je teksten kunt aanpassen.

Heb je een abonnement? Bel met je vragen de Website Werkplaats Helpdesk of mail ons. We kunnen verschillende dingen voor je doen, en dat begint bij jou: jij stelt ons je vragen. wij helpen je verder en denken graag mee.

N

Je kunt weer verder

Alles blinkt en glimt, de website is in orde, is veilig en helemaal up to date.
Foto’s en teksten zijn aantrekkelijk en klanten reageren spontaan op je website: ‘Ik wist meteen dat ik bij jou moest zijn!’

Als jij je goed voelt over je website, dan zijn wij ook blij. Jij kunt verder met je onderneming want je website geeft je een krachtige ondersteuning.

En zo komt het dat er klanten zijn die zeggen: ‘Ik wist niet dat werken aan mijn website zo leuk kon zijn!’

Abonnement

Best tevreden met je site? En heb je toch graag de zekerheid van iemand die elke maand even checkt of alles achter de schermen loopt zoals zou moeten? Die  zorgt dat er backups worden gemaakt van  je site? Plus de veiligheid van een helpdesk die je kan bellen of mailen als je ergens mee zit?

Instappen kost € 95,- ex BTW, daarvoor krijg je een check van je website voor wat betreft techniek en teksten plus een kostenopgave voor verbetering – alleen als die nodig zijn.

Maandabonnement Helpdesk

Maandabonnement basis € 47,50 (ex BTW) per maand op jaarbasis.
Als je een website hebt met veel extra’s dan overleggen we over een faire abonnementsprijs. Heb je meer dan één website om in onderhoud te geven, dan is korting mogelijk.

Wil je alleen af en toe een APK en hoeven die abonnementen en helpdesk niet? Mail ons voor een prijsopgave.