Keukentafel gesprekken

Aan de keukentafel praten we over jou, je onderneming en je website.
Wat is je verhaal? Wie ben je en wie wil je zijn als ondernemer? Welke aspecten komen terug in je onderneming en op je website? Wie is je ideale klant? Waarin ben jij uniek? Wat is je aanbod? Wat is je doel voor vandaag, volgende maand en voor over twee jaar?
Wil je weten waarom dit allemaal telt bij je website? Je bent welkom in een klein groepje met andere ondernemers of om met ons te overleggen.
Contact leggen is simpel.

websitewerkplaats-website-ondersteuning-ondernemers-keukentafelgesprekken-coaching

Wat we doen

Luisteren

We luisteren naar wat je vertelt, naar wat je wilt weten en wat je energie kost. Domme vragen bestaan niet. Wil je iets weten, dan is het een slimme vraag. Altijd. Ik (Nik) moet wel eens grinniken als ik weer hoor dat ik ‘engelengeduld’ heb. Ik wil weten waar mensen tegenaan lopen en hoe ik ze de weg kan wijzen. Dus: stel je vraag gerust! Ondertussen stellen wij ook vragen aan jou – eindeloos veel vragen om helder te krijgen wat jij, je onderneming en je site nodig hebben.

Kijken

We kijken naar de website die je al hebt of naar je plan. We kijken naar alles waarvan we weten dat het werkt op je zichtbaarheid online. Zichtbaar online is de naam van Nik’s trainingsbedrijf, dat is zijn vak. De Ghostwriter is de naam van Door’s boekenschrijfbedrijf en zij schrijft in jouw stijl. Zo wordt de tekst op je site echt van jou.

We kijken ook naar jou. Wil je meer weten, dieper de diepte in, of vind je het prettig om dat aan ons over te laten?

Schrijven

Wat is je verhaal? Hoe komt het dat je nu juist DIT bent gaan doen? Meestal zit daar een mooi verhaal in. Vertel dat verhaal. En hoe het komt dat je doet wat je doet. Vertel ook het verhaal van je klanten die fan van je zijn geworden, omdat ze zo enthousiast zijn over jou en je onderneming.
Heb je moeite met het vertellen van die verhalen? Dan bevragen wij je en komen met een voorstel voor de structuur en de invulling van de teksten.

Bouwen

Wat voor website wil je? Met welk doel? Bezoekers enthousiasmeren om een offerte bij je aan te vragen? Inspireren om een webinar te gaan doen, na betaling? Of een online shop voor kleding en is de chatfunctie heel belangrijk? Wat voor soort site je nodig hebt, bepaalt hoe de ‘achterkant’ moet functioneren. Wij kunnen je allerhande situaties schetsen die zich in de praktijk voordoen en dan kan jij telkens aangeven wat je wilt. Zo ontwikkelen we de website die je past.

Wil je ook een gesprek?

Een gesprek met Nik en Door alleen? Of liever samen met andere ondernemers? We zitten aan de keukentafel en gaan aan de slag: Vragen stellen en vragen beantwoorden. Hieronder lees je vier voorbeelden.
Wil jij ook een keukentafelgesprek? Meld je aan via het formulier.